Google

Autoverzekering beoordeling

Written on:August 26, 2012
Comments are closed

Benieuwd naar de beoordeling en ervaring van andere consumenten over autoverzekeringen? Er zijn steeds meer consumentenorganisaties en vergelijkingswebsites waar meningen van consumenten verzameld worden.

Beoordeling door andere consumenten

Forums met ervaringen van consumenten bieden vaak niet hetgeen u zoekt. Vaak is vervelend om door al dat geklets van andere consumenten heen te moeten lezen. Wat is nou echt de beoordeling? Of is het een individueel geval of een lastige klant die aan de orde is? Bij websites zoals verzekeraar.nl en zeker.com worden erg veel opmerkingen getoond, maar of je er wat aan hebt, dat is de vraag.

Beoordeling door onafhankelijke instantie

Consumentenorganisaties zoals de Consumentenbond maken wel echt een onafhankelijke analyse van producten. Daar wordt gedegen en nauwgezet gekeken naar de producteigenschappen en een voldragen beoordeling gegeven. Ook websites als Independer en Verzekeringssite proberen op deze manier autoverzekeringen te beoordelen en tot een afgewogen oordeel te komen. Dit biedt een prima inzicht in welke autoverzekering het beste is.

Wij proberen op Welke autoverzekering? het beste van beide te doen. Wij vergelijken de autoverzekeraars op basis van een premieberekening uitgaande van een standaard consument. Zo ziet u snel welke autoverzekering het meest voordelig is. En daarnaast tonen wij commentaren en opmerkingen van andere consumenten. Zo ziet u in een oogopslag wat de beoordeling van een autoverzekering is.