Google

Autoverzekering vergelijken

Written on:May 4, 2012
Comments are closed

Best lastig, een goedkope verzekering voor je auto vinden. Maar gelukkig zijn er tegenwoordig vergelijkingssites. Dit zijn websites waarop consumenten producten zoals een autoverzekering kunnen vergelijken. Er zijn enkele bekende aanbieders, zoals Independer.nl, Verzekeringssite.nl en Fx.nl. Maar het is niet altijd duidelijk of nou altijd alle autoverzekeraars worden getoond, of alleen die verzekeraars die commissie aan de uitgever betalen. U dient op dit punt te letten bij het bezoeken van vergelijkingssites, dan weet u in elk geval waar u aan toe bent.

Welke autoverzekeraar moet ik kiezen?

Op de beginpagina van deze website treft u een prima kort overzicht aan van de allergoedkoopste autoverzekeraars. Maar u kunt ook elders kijken. Hieronder treft u diverse websites aan die autoverzekeringen vergelijken.


  • Alle autoverzekeringen vergelijken: u vindt hier een overzicht aan van alle autoverzekeraars in Nederland. Weinig websites laten in een overzicht alle aanbieders van autoverzekeringen zien. Handig! Elke verzekeraar wordt behandeld met een beoordeling en ervaringen van consumenten erbij vermeld.

  • Online autoverzekeringen vergelijken: Het internet biedt tegenwoordig om makkelijk en snel autoverzekeringen online en direct te vergelijken. Wie biedt een lage premie een goede dekking? Vind het hier uit en vul direct online via internet een aanvraag voor een offerte in.

  • Alle autoverzekeringen: Een wat simpelere website, maar wel met een aardige verzameling autoverzekeringen met een beoordeling erbij. Bruikbare informatie om de juiste verzekering voor uw situatie te kiezen. Kijk hoe andere consumenten het product beoordelen.

  • Goedkoopste online autoverzekering: De internetverzekeraars zijn de laatste jaren als paddestoelen uit de lucht geschoten. Allsecur, Inshared en Ditzo zijn allemaal internetlabels van grote verzekeringsconcerns. En zij scoren vaak toch hoog in de vergelijkingen door de relatief lage premie met verder een net zo goede dekking als een ouderwetse verzekering.

  • Autoverzekering vergelijken: Inmiddels redelijk een gouwe ouwe; op Autoverzekering vergelijken treft u aan de hand van een voorbeeldberekening op basis van een standaard automobilist in een oogopslag een vergelijking aan van de goedkoopste gerenommeerde autoverzekeraars. Lekker snel en duidelijk. U vraagt bij de best scorende verzekeraars een offerte op en krijgt zo inzicht in de beste autoverzekering voor uw auto.

  • Welke autoverzekering moet ik nemen?: Onze eigen website ontbreekt uiteraard niet. Wij laten een kort maar relevant overzicht zien van de goedkoopste autoverzekeraars. Bekijk veel meer informatie op onze website. Welke autoverzekering is het meest voordelig en heeft de beste prijs-/kwaliteitverhouding?

Bestelautoverzekering

Meer informatie