Google

Voordelige autoverzekering afsluiten

Written on:January 10, 2014
Comments are closed

Een voordelige autoverzekering afsluiten

Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 90 procent van alle Nederlanders te veel betaalt voor zijn of haar autoverzekering. Dat is zonde, want een keuze voor de beste verzekering kan de consument honderden euro’s per jaar schelen.

Begrijpelijk is het wel dat veel mensen rondrijden met een te dure autoverzekering op zak. Ten eerste zijn er verschillende soorten dekkingen en kan het moeilijk zijn te bepalen welke het beste bij uw situatie past. Ten tweede is het aantal aanbieders van autoverzekeringen welhaast onoverzichtelijk groot. Dat maakt het extra lastig een afgewogen keuze te maken. Het is een hele klus om elke verzekeraar apart na te gaan en uit te rekenen welke verzekering u de laagste maandlasten oplevert. Niet verwonderlijk dus dat veel mensen zich de moeite besparen en uiteindelijk kiezen voor een verzekering waarbij ze duurder uit zijn.

Kijk en vergelijk

Toch zou een gebrek aan tijd geen reden mogen zijn om elke maand te veel geld kwijt te zijn aan de autoverzekering. Om de consument op weg te helpen heeft Netpolis daarom een handige premietool ontwikkeld waarmee u binnen een paar minuten een groot aantal offertes kunt aanvragen bij alle grote, bekende verzekeringsmaatschappijen van Nederland. Hier rolt een overzicht uit waarop u in één oogopslag kunt zien bij welke verzekeraar u het voordeligst uit bent. Dat scheelt u op de korte termijn niet alleen veel tijd, maar op de lange termijn waarschijnlijk ook een hoop geld. Want de verschillen tussen de verschillende autoverzekeringen kunnen behoorlijk oplopen. Zo is het verschil tussen de goedkoopst en de duurste All Risk verzekering niet minder dan € 2500 ,-. Met de premietool van Netpolis zorgt u ervoor dat u voor een zelfde dekking niet onnodig veel hoeft te betalen. Uw voordeel kan oplopen tot maar liefst 50 procent.

De voordelen van Netpolis

Op de website van Netpolis is het niet alleen mogelijk autoverzekeringen met elkaar te vergelijken en gratis offertes aan te vragen, u kunt er ook zeer voordelig een autoverzekering afsluiten. Dat Netpolis u de goedkoopste autoverzekering van Nederland kan bieden, komt onder andere door het feit dat het bedrijf volledig via internet werkt. Op die manier heeft Netpolis geen kosten voor bijvoorbeeld een bedrijfspand en andere faciliteiten en die kosten hoeft het dus ook niet op u te verrekenen. Daarnaast heeft het bedrijf strakke prijsafspraken gemaakt met de meest betrouwbare verzekeraars van ons land. Tot slot geeft Netpolis hoge kortingen, ook bij weinig of geen schadevrije jaren.

Snelle hulp bij schade

Erg prettig is ook de snelle en efficiënte dienstverlening van Netpolis en de duidelijke en transparante manier van werken. De klantenservice is 24 uur per dag en zeven dag per week bereikbaar. In het geval van schade doet men er alles aan u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn en u te voorzien van een passende schadevergoeding. Natuurlijk kunt u zelf bijdragen aan een snelle afhandeling van de schademelding door snel de juiste informatie door te sturen.